Snimanje uskrsne čestitke i konferencija za medije

Sarajevo, 2. travnja 2021. u 11:00

 

Tradicionalno snimanje uskrsne čestitke i konferencija za medije vrhbosanskog nadbiskupa Vinka kard. Puljića bit će upriličena u petak, 2. travnja u 11:00 u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu (Josipa Stadlera 13).

Kao i prethodnih godina kardinal Puljić će biti otvoren i za pitanja novinara s posebnim naglaskom na svetkovinu Uskrsa.

Molimo sve medijske djelatnike koji će toga dana biti na konferenciji za medije da se pridržavaju epidemioloških mjera koje su propisale nadležne institucije.

Sve dodatne informacije moguće je dobiti u Uredu za odnose s javnošću Vrhbosanske nadbiskupije na broj mobitela: + 387 65 059-562 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ovom prigodom želimo još jednom obavijestiti javnost da je zbog aktualne pandemije koronavirusa Uskrsni prijam, koji je prethodnih godina bio na uskrsni ponedjeljak, otkazan!

Detaljnije informacije o ovogodišnjoj proslavi Uskrsa moguće je pronaći na web stranici Vrhbosanske nadbiskupije: www.vrhbosanska-nadbiskupija.org te profilima nadbiskupije na društvenim mrežama: facebook, instagram i twitter.

D. K.

Vrhbosanska nadbiskupija
Kaptol 7, 71 000 Sarajevo, BiH

++387-33-208 878
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.